Nedräkningen fortsätter…

…idag är det bara EN vecka till M fyller 8 år – 8 år sedan vi åkte jojo till sjukhuset för att mina värkar upphörde när vi väl kom dit – 8 år sen M föddes precis på uträknat datum (men bara knappt eftersom hon föddes 00.18!)…8 år sedan vi döpte vår nyfödda dotter till Poppy (men storasyster tyckte inte att hon liknade nån Poppy, så vi ändrade det!) (Nu finns det 3 tjejer med samma namn i hennes klass så hade vi stått på oss med Poppy hade hon varit den enda!) Det är en väldigt spänd tjej som knappt kan vänta till sin födelsedag! Jag har varit och beställt serietidningar idag, 20 st, som vi ska ge bort i ”going-home-present” – naturligtvis Beano eftersom det är temat för kalaset!

Har jobbat idag igen, Bettan går bra som attan nu efter justering av sadel och styre!!!

Ser fram emot en lugn kväll med lite svenskt tv-tittande på webben – imorron blir det mer måla av, gav taket em sista omgång vitt i eftermiddags och nu är maken däruppe och målar – vi har bestämt oss för att ha en ljusblå fondvägg, så inte hela huset bara blir vitt, vitt, vitt! 🙂

2 reaktioner på ”Nedräkningen fortsätter…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s