Det Artar Sig

Lite mer har blivit gjort i gästrummet de senaste dagarna – jag målade taket igår (andra lagret färg!), har faktiskt aldrig målat tak innan och jag kan ju bara säga att jag tyckte INTE det var nån höjdare! Färg i håret och ansiktet och över hela glasögonen fanns det små små vita prickar! Nu har fondväggen blivit ljusblå och det blev riktigt snyggt tycker jag!

002 (2)

005 (2)

Har haft en hemma dag idag och catchat upp med tvätt och strykning, städning och skrivit fakturor till jobbet – hade hoppats på att jag skulle hinna med att sy lite också men det får bli imorgon – nu ska jag hålla fredag! 🙂 Imorron är det bara 3 veckor tills vi drar till Mallis! 🙂

M följde med en kompis hem efter skolan och de skulle åka och bada – vilken lyx! Jag var och mötte henne i skolan i alla fall för stackars lilla M var helt fullpackade idag med ryggsäck, lunchbox och gitarr, så jag gick och hämtade hem packningen!

Ser fram emot en ganska lugn helg, imorron blir det mer fixning av gästrummet och på söndag ska vi eventuellt åka in till The British Museum och titta på mumierna – M’s klass håller på med Egypten och pyramiderna och mumierna just nu, så det blir ju lite i utbildanade syfte!!! 🙂

P.S Cia – kul att du gillade armbandet – jag har ett likadant fast med mina barns namn på då! Stackars Kalle som fick huvudbry…..:-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s