Box-Sängar

Idag har bygget av sängar i gästrummet börjat – det har sågats och skruvats och bankat – och de är väl redan ungefär halvklara! Som ni ser på bilden så blir sängarna två lådor typ, som det sen ska komma lock på, som samtidigt blir sängbottnen – mycket förvaringsutrymme blir det i ”lådorna” för sängkläder etc som inte använd så ofta – det blir nog skitbra när det är färdigt! 🙂

002 (3)

Annars har vi mest tagit det lugnt idag, M är lite förkyld och har varit lite halv-hängig under dagen, J har gjort läxor och jag har sytt lite! Vi tog oss en sväng nerom puben i går kväll och träffade på två bekanta, scottarna Craig och Elaine, som vi sen satt och tjabbade med tills timman blev sen och vi var de sista som lämnade puben…..! Ikväll har vi njutit av Thaimat och kollat på The X-Factor, (typ Idol) och nu har maken tagit taxi till en fest, en av hans gamla kompisar fyller 50 och jag kände absolut inte för att åka dit, så, det blir tv-soffan för mig ikväll istället! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s