Det e Mycket Nu!

Shit vad det är mycket nu! Dotterns födelsedag imorron och barnkalas på lördag med 17 vilda galningar som kommer att göra sitt bästa för att välta huset! Det är ju så otroligt spännande att fylla 8 år!!!! (och föräldrarna kommer att va glada när allt tragg om presenter och kalas är över….:-) )

Planeringen är under kontroll – vi var och handlade i förmiddags och så här såg det ut när vi kom hem!

005

Här i England är det ju tradition att de firar barnen i skolan den dagen de fyller år – och man kan köpa en tårta som de tar med sig till skolan och som klasskamraterna sen kan mumsa lite på (det blev en choklad tårta) och sen att man också skickar med lite godis så alla får med sig en liten godisbit när de går hem!

Maten till partyt på lördag är nu inhandlad – det ska bli ett potatismos-berg med korvar som sticker ut (alla Beano) alternativt korv med bröd. Sen blir det lite potatisringar (Hoola Hoops) och French Fries chips, morots och gurk-stavar, och M’s speciella önskemål – coctail sticks med ostkuber och vindruvor, (undrar vilken film hon har sett det på för vi har då aldrig haft det innan!!!) och till efterrätt Jelly med fruktsallad.

Imorron ska vi överraska henne med att både jag och maken hämtar henne från skolan och sen ska vi gå på bio (Cloudy with a chance of meatballs) och sen ska vi äta middag efteråt – var vet jag inte riktigt, det får födelsedags-barnet själv bestämma!!!!

Gästrummet går sakta men säkert framåt – mannen min har mycket på jobbet också just nu, så det får bli att vi fixat lite på kvällarna och på helgen. Jag har i alla fall nästa sytt färdigt gardinerna som sen ska upp därinne!

Det ska bli skönt att åka till Mallis och koppla av lite!!!! 🙂

P.S Grattis till lilla Anna (kompisen Cia’s dotter) som fyllde 6 år igår, present är på väg! 🙂

2 reaktioner på ”Det e Mycket Nu!

  1. Cia

    Underbart med barnkalas och förväntansfulla barn, man blir ju som ett barn själv, och det är ju kul!
    Tack från Anna, M:s present är också på väg!!!
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s