Födelsedan’ över!

8 åringens födelsdag igår gick precis enligt planerna – hon fullkomligen hoppade av föväntan när hon kom upp på morronen – och slet ivrigt upp alla paketen och blev supernöjd of course!

Birthday

birthday (2)

(Hon älskar de här Top Model böckerna som man kan köpa i Sverige, där man designar sina egna kläder och sminkar osv osv…mormor och morfar skickade denna boken till henne som hon gick och trånade efter i somras!)

Jag jobbade med maken igår och sen hämtade vi båda två henne i skolan och överraskade henne med bio och popcorn! Filmen ”Cloudy with a chance of meatballs” var faktiskt riktigt bra – vet inte vad den heter på svenska ! Till på råga på allt  så var just denna föreställninge i 3D, vilket ju gjorde det mycket mer spännande! (Glasögonen ser lite mer high tec ut nu än de gjorde när man själv var barn – kommer ni ihåg pappers-glasögonen med de röda och gröna linserna???!!!)

birthday (5)

Sen var det en mycket trött nybliven 8 åring som gick och käkade middag på Don Fernandos med mor, far och stora systern. Sen blev det lite tid över när vi kom hem att upptäcka den nya laptop’en och kameran…för de var visst bäst!!!!!

Och allt som var kvar till oss var…..

birthday (4)

P.S Tack för alla hälsningar och presenter!!!) 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s