Raleigh Chopper

Javisst jag, jag skulle ju visa vad maken drog med sin hem från loppisen igår till dottern J! Denna klassiska kult cykeln kom han hem med, glad som en lärka! En äkta 70-tals stil-ekon av den bästa klassen, och i skitbra skick dessutom! Mannen min sa att som barn hade han gett vad som helst för att ha fått en Raleigh Chopper cykel – jag vet inte om det var så populära i Sverige på 70-talet men maken var så nöjd, så nöjd med sig själv över kapet!

003 (2)

Annars har här varit så grått och trist idag att man helst skulle viljat dra täcket över huvudet och stannat i sängen hela dan…men det går ju inte! Jag har jobbat idag och regnet ville envist inte ge med sig förrän nu ikväll, men det skulle visst komma tillbaka imorron. Dottern M’s klass ska ha en Egypten-Dag nu på onsdag och de ska klä ut sig som antika Egypter, så mitt uppdrag var idag att gå och försöka köpa lite saker som vi skulle använda. Ska visa på bild imorron vad vi har gjort….eller rättare sagt, håller på att göra! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s