Pyssel & Tävling

Igår och idag har jag/vi varit riktigt i pyssel-tagen! 3’orna ska ha en Egypten Dag imorron och de ska klä ut sig och det är ju såååå spännande! Modern=jag, köpte ett vitt lakan , som vi sedan klippte till och gjorde en tunika/klänning av med lite Egypten inspirerat mönster på, jag och M har gjort detta halsbandet av en papp-tallrik, glitter och klädda sugrör!!! Bild på hela outfitten kommer imorron! 🙂

003

Pysen med Livet på Citronodlingen har just nu en tävling fram till den 19 oktober, där du kan vinna olivolja och honung från Sicilien!!! Var med du också och kolla in på den fina butiken på Citronodlingen.com!!!!!

tävling_redigerad-1

Maken känner sig frusen och är allmänt sur ikväll, blir nog bäst att han kommer i säng snart…..

Idag har vi också fått ett inbrottsalarm insatt i huset – maken har pratat om att skaffa ett länge och nu har vi ett i alla fall! Det kommer att kännas mycket tryggare när vi åker iväg någonstans och inte alltid behöva ha nån som bor i huset när vi är borta! Nu ska vi bara lära oss att använda det också!!! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s