Röjning Igen!

Idag fick jag ett sånt där ryck som man får ibland…jag skulle gentligen bara lägga undan några saker men det slutade med att jag röjde på hela ovanvåningen! Jag var/är så förbaskat trött på all röran med kartonger och väskor och lådor överallt från när vi tömde gästrummet, att allt fick sig en rejäl genomgång! (Jag skulle ju gjort det i helgen i alla fall, så jag började bara lite tidigare…!!!)

M har varit hemma idag och har varit lite hängig, mycket förkylningar som går just nu, så hon har varit hemma och myst med mor sin! Vi prov-låg de nya sängarna i gästrummet och det blir nog skitbra! Allt ska bli färdigt nu i helgen , eftersom mina föräldrar kommer på tisdag och sen åker vi till Mallorca nästa lördag! 🙂

002 (3)

Det vare skönt att få lite gjort idag i alla fall, saker som man skjuter upp och helst vill undvika, men som måste göras nån gång! Ikväll ska vi åka till Ikea och köpa lite nya sängkläder och kuddar och täcken…och sen blir det ksnake en snabbis till puben också – det tror jag att jag har gjort mig förtjänt av idag! 🙂

(Stora tjejen lagade middag idag och det blev riktigt gott! 🙂

2 reaktioner på ”Röjning Igen!

  1. Cia

    Låter härligt!
    Underbart höstväder här, har precis gått en promenad längst sranden och känner mig på riktigt gott humör. Fredag idag och jag skall lägga böckerna åt sidan och hämta mina barn och sedan skall vi köra och bada. Pizza och fredagsmys i soffan i kväll, sååå skönt.
    Stor kram

  2. Härligt med besök, det får vi också snart, jippi! 🙂 Nu är vår londontripp planerad och vi åker på måndag.. HÅLL TUMMARNA. Får jag några sistaminutenundringar under helgen så hör jag av mig, ok? 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s