”Busy” Dag

Idag har det gått undan vill jag säga! Gästrummet har gått framåt med storm-steg, hyllorna är uppe och matta är lagd! Bilder kommer imorron!

M skulle på 3-timmars disco-kalas i eftermiddags men när vi skulle köra dit, så hoppsan, då hade vi punktering! Som tur var, var det inte så lång bit att gå till kalaset, så vi traskade dit! Sen tog jag och mannen min bussen till Richmond, där vi tog död på ett par timmar med lite shopping och strosande! Vi käkade jättegod middag på Miso Noodlebar (men beställde in en Dim Sum som INTE var god!) Sen irngde mobilen och det var mamman till tjejen som hade kalas, och hon sa att M inte mådde bra…..så det blev till att kasta sig i en taxi….men vem som helst hade nog inte mått bra på det kalaset…..VÄLDIGT högljutt, VÄLDIGT varmt i lokalen och 1000 ungar som sprang omkring…..de hade bjudit in 60 st! SEXTIO!!!!!!

Men efter lite TLC och alvedon och roliga program på tv , kände hon sig bättre och sussar nu gott i sin säng!

Dagens bild blir ett svar till Emmama’s utmaning ”hur ser din fruktskål ut?” Här kommer den/dom – bara för dig Emma!!!! 🙂  (Vi äter mycket frukt i det här huset!)

004 (2)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s