UP!

I eftermiddags flydde vi fältet och tog med M och kollade på den nya Pixar filmen ”UP”. GÅ OCH SE DEN!!!!! Den var verkligen både rolig och bra!

Up_Poster

Dottern J hade kompisar hemma på en ”Come Dine With Me” middag – de är 6 st tjejer som har parat ihop sig två och två, och lagar sen middag till de andra och sen ger de poäng osv. Middagen bestog av kycking satay med jordnötssås och sweet chili sås till förrätt, thailändsk köttfärs-röra med ris och maräng sviss till efterrätt. (Resten av familjen fick nöja sig med McDonalds efter bio’n!!!)

Maknen har slitit på med gästrummet idag också – och han är nog ganska trött på det nu! Garderob blev ihopsatt idag och rullgardin uppsatt (under en del små svordomar….) och imorron ska en bokhylla och Stringhyllan bli uppsatta och sista grejen blir en gardinstång där mina ny-sydda gardiner ska pryda rummet! (Jodå, jag kan faktiskt SY!!! 🙂

pocket10

(Fast vår hylla har svarta sidor och vita hyll-plan!) Det kommer inte att va 100 % klart – TV’n och ett par småhyllor får vänta tills efter semstern!!

Sen ska jag bara piffa till rummet lite också!!!! 🙂

En reaktion på ”UP!

  1. Åh, den har Mia sett reklam för på SFs hemsida och hon vill se om och om igen på huset som flyger med alla ballonger… 🙂 Så vi ska definitivt se den…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s