Nya Rummet!

Kom just ihåg att jag inte har visat hur gästrummet blev till slut! Vi har slitit och kämpat ganske mycket med det för att få det färdigt i tid (men maknen kunde faktiskt gjort det färdigt för läääänge sen om han bara hade fått tummarna loss!)(Han är en typisk sista-minuten-människa medans jag alltid vill ha saker färdiga i GOD TID!) Men här kommer i alla fall resultatet!

Spare (4)

Spare (3)

Spare (5)

Spare (2)

Spare

Maken har för övrigt varit på dåligt humör de senaste dagarna (men erkänner ju naturligtvis INTE att han är sur och grinig…..det kan man ju INTE göra….!!!)(Karlar….)(Och sen är det ju inte så populärt när han måste hjälpa till lite också….)

Igår städade jag och plockade undan precis hela j*&%* dan tills vi åkte till flygplatsen för att hämta mina föräldrar och idag känner jag mig allmänt trött!!!!Det fanns åtskilliga godsaker i bagaget och jag ser fram emot att börja läsa den nya Camilla Läckberg boken!!!!!

Idag tog vi oss till närmaste staden, så föräldrarna kunde shoppa lite (men jag lät dem gå själva, för det blir bäst så!)(När jag shoppar nu blir det ju mest att man vet man ska ha och inte går och strosar så mycket…!!!!)

Imorron blir det jobb ”inne i stan” och sen på fredag står det packning på schemat!!!:-)

5 reaktioner på ”Nya Rummet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s