Dagens London

Idag har vi varit inne i stan och jobbat och den höst-vackra Hyde Park såg ut så här idag!

Hyde Park (2)

Mycket sittande i bilen blev det idag men med nya Läckberg boken och god take-away-lunch-macka , var det inte så farligt! 🙂 Föräldrarna skickade jag iväg på mer shopping, idag i Richmond, så de blev också nöjda!

Imorrn blir det till att packa till Mallorca – väderprognosen för nästa vecka ser bra ut, 22-25 C och sol med lite moln! Det ska bli skönt att komma iväg lite och se sol och bada i havet och slippa laga mat och äta gott ute och ha lite mys-kvällar på nån bar med maken och gå på lite marknader…….ingen dator blir det på hel veckan, så det blir ju lite dator-semester också! 🙂

Ikväll ska vi gå till puben i glada vänners lag och vara med på ett Pub Quiz, vi får väl se hur det går!!!! 🙂

5 reaktioner på ”Dagens London

 1. Cia

  Ni brukar ju dominera, så heja, heja i kväll! Ha en underbar semester och tänk för all del inte på oss härhemma i mörkret och kylan (som jag faktiskt tycker är riktigt mysigt)!!!
  Kram

 2. Snacka om omvända världen – jag planerar packning till HÖSTEN i NYC och är så exalterad att slippa värme och luftfuktighet för 4 dagar! Hoppas att ni får en fin vecka i Mallorca!

 3. Katrin

  Hej Hallå!

  Nu är jag tillbaka efter lång frånvaro! Nu har jag varit sjuk i tre hopplösa veckor, vi är riktigt inne i dagisträsket med alla baciller! Hoppas att ni har det riktigt riktigt underbart på Mallorca!

  Massor av kramar
  K

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s