Vemodigt

Idag är det sådär lite vedmodigt här hemma, föräldrarna blev av-vinkade tidigt imorse innan tjejerna hade vaknat och en snabbt avsked brukar faktiskt bli bäst ändå, maken körde dem till flygplatsen och sen direkt till jobbet – tror aldrig han har varit på jobbet så tidigt! 🙂

Det är alltid med blandade känslor man ser dem åka – skönt att ha huset för sig själv igen och slippa bli små-irriterade över saker men samtidigt lite ledsamt (och inte blir det bättre för att de där hormonerna som kommer varje månad, just nu härjar i min kropp!) Man är ju liksom inte van vid att ha ens föräldrar runt sig en längre tid, när man inte har bott hemma på riktigt sen man var 19!

Det ska bli skönt att bara VA’ de närmaste dagarna, de sista två veckorna har varit hektiska och alla är just nu mer eller mindra förkylda, J har åkt på en riktig prakt-förkylning och mannen min har ju som sagt man-flu 🙂  Jag och M känner oss nog inte allför dåliga, känner mig mest trött idag efter en natt med lite hackig sömn!

Häromdan var vi i alla fall i Savill Gardens igen, som är en del av Windsor Great Park. Och så här höstfint var det där!

Savill garden (2)Savill garden (3)

Savill garden (7)Savill garden (5)

P.S Katrin – shit, vecka 8 nästa år – nu är du sådär effektiv och tänker verkligen framåt! 🙂 Vad jag vet så är vi hemma, de har sporlov vecka 7 här, så v8 är en normal vecka!

En reaktion på ”Vemodigt

  1. ja det är alltid vemodigt när de lämnar eftersom man är så nära inpå varandra när de väl här hos en.. men just att få sitt hem tillbaka är skönt även om det är kul att ha dem här. det är alltid med blandade känslor tycker jag och de närmaste dagarna efteråt känns det tomt innan vardagen är tillbaka igen..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s