Fel Tid

Min käre make hjälpte till på J’s skolas loppis idag igen som han brukar, sov i gästrummet så han inte skulle väcka oss andra, ställde väckarklocka på mobilen, steg upp tidigt tidigt och körde hemifrån vid 5-tiden i morse..trodde han! Hoppsan – han hade inte ställt om klockan på mobilen, så den var ju egentligen 4 istället för 5…det är nog den enda gången i sitt liv som han har varit TIDIG till någonting! Kanske han skulle lära sig att ställa om klocka som alla andra….:-)

Värsta höstvädret med regn och storm har det varit idag, efter en väldigt mild vecka. Vi var bortbjudna på lunch till ett par kompisar, och det blev mer en mitt-på-eftermiddan-lunch istället för på normal lunchtid men det gick ju det också! Skönt att slippa laga mat idag i alla fall! 🙂

Imorron blir det tillbaka till verkligheten efter två veckors semester och tillbaka till skolan för tjejerna men bara 6 veckor kvar av skolan och 7 tills vi åker till Sverige över jul & Nyår – det går snabbt!!! Har faktiskt redan köpt ett par julklappar….:-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s