Snorigt Var Det Här!

Lilla M snorar och snorar…just nu ligger hon i soffan med sin pappa och kollar på film – mysigt värre!

Gårdagen spenderades inne, eftersom hon var hemma från skolan igår också! Så det blev film och mys även då! Idag fick jag för mig att det var dags att försöka hitta en riktig vinsterjacka till M – eftersom det blir en Sverige jul behöver hon ju en rejäl täckjacka – GAP som annars brukar va en klar favorit hade inte fått in så mycket och en enda vettiga tjej-jackan de hade var riktigt skrikigt rosa och med väldigt slimmad pass-form, varför måste även barnkläder va så in i helsikes tajta för? Till slut hittade vi en på TK Maxx som var rikitgt bra och billig också! Så bring on the Svenska vinter! 🙂

Ikväll ska vi på ett litet Fireworks-party hos några kompisar , med naturligtvis fyrverkerier och BBQ också! Shit, har ju inte haft BBQ sen i somras, så det blev till att köpa lite korvar och hamburgare!

Imoorn kommer ett par andra komipsar till oss på besök – deras dotter ska på en konsert imoorn på dan, så de kommer hem till oss medans hon är där! Har bokat bord på The Swan Inn som har jättegod Sunday Lunch!!!! Mums! 🙂

En reaktion på ”Snorigt Var Det Här!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s