Kinesiska Bullar

Vanlig måndags-jobbe-dag har det varit idag – kallt så in i bomben med bara 1C imorse när jag gick upp vid 7-tiden och det har varit kallt hela dan också! Cyklade till jobbet med bara torg-vantar på och mina små finger-toppar var så kalla! 🙂

M hade Arts & Crafts efter skolan idag, så jag behövde inte hämta henne förrän senare idag. En av makens kunder kom och hämtade en sak i eftermiddags, och han gav oss dessa kinesiska bullarna – nybakade från Restaurangen Bar-shu (som makens kund äger)! Och de var faktiskt ganska goda…..

003 (2)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s