Världens Godaste Kakor?

Idag har vi varit ”inne i stan” och jobbat och jag kunde för ovanlighetens skull ta mig en liten shopping-runda! Så jag tog mig en tur genom Burlington Arcade…..(det är förbjudet enligt lag att sjunga, nynna eller skynda sig när man går igenom Burlington Arcade….det är sant!!!)

17107022_9ece12c8c7

På ena sidan av Burlington Arcade ligger den exclusiva franska butiken Laduree, som enligt många säljer världens godaste små macaroon kakor! Och jag var ju bara tvungen att prova!!!! 🙂

Laduree

Laduree (2)

Och visst var det goda!!!! (Men svindyra, så man får äta med andakt och med små bett!!!!) 🙂

Sen gick jag och maken och käkade lunch på favoritstället Patisserie Valerie , (sen smög jag iväg och köpte födelsedags-present till mannen min från Taylors of Old Bond Street, ) och sen gick jag in på Fortnum & Mason och tittade lite på deras julsaker – visst är skyltfönstren fina!!

Xmas

Xmas (3)

Xmas (4)

Xmas (6)

Julen är en magisk tid när man bor i London – alla skyltfönstren lever upp och man förundras år efter år – vi brukar ha som tradition att köra in till stan på kvällen, när all julbelysningen på Oxford Street och Regent Street har kommit igång och jag tror att de tänds snart, de har satt upp dem i alla fall! (Mindra kul är alla turister som kommer hit för att julhandla och att det alltid är knöck-fullt med folk men det får man ju stå ut med när man bor i en storstad!) Det brukar alltid hända kul saker för barn här och jag ser fram emot att göra en massa kul saker med M!!!!

P.S Har ni sett Ullared förresten???? ( På Kanal 5 ) F-n, vad kul och så otroligt SVENSKT!!!!! 🙂

 

2 reaktioner på ”Världens Godaste Kakor?

  1. Vilka underbara skyltfönster!!!
    Å! Här skyltar man ju också mycket till jul, men det käns inte lika mysigt på ngt vis. vet inte varför. kanske för att det främst är det stora varuhusen som skyltar och det kan vara roligt, maffigt, coolt men saknar ofta ”mysfaktorn” tycker jag.
    kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s