Lugna Favoriter!!!

Sitter just ny och lyssnar på Lugna Favoriter via Internet – vi har många roliga minnen från Sverige när jag tänker på denna radiostation – oftast körandes någonstans…mannen min gillar speciellt ”ginglarna” !!!! 🙂

Igår var det Remebrance Day här i England – on the 11the hour of the 11th day of the 11th month står hela England stilla i 2 minuter, när man ska tänka på de som har dött i krig. Affärer stannar upp, människor stannar upp – ja allt! Barnen samlas på skolgården och står tysta med böjda huvud, av respekt. Jag tycker det är fint! Man bär Vallmo blommor (eller Poppy’s som de kallas här) gjorda av papper , The Royal British Legion samlar in pengar till krigsveteraner genom att sälja dessa blommor, som faktiskt görs i Richmond, nära där vi bor!

279760420_89e5a1414b

M var på scouterna igår och nästa helg, 20-22a, ska de på läger! Gissa om det är spännade att va 8 år och åka på sitt första läger! Vi ska köra henne dit på fredagen och hämta henne på söndan’, så det blir ju en lite ”ledig” helg för oss då! Ska se om vi kan hitta på när med J som vi inte brukar göra annars!

Vi var på föräldra-möte medans hon var där och var tipp-topp som vanligt! Man har ett intelligent och prydligt barn minsann!!!! 🙂 (Men det visste jag ju redan…!!!)

En reaktion på ”Lugna Favoriter!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s