Dagens Sy-Projekt

Idag har jag sytt, sytt & sytt och ute stormat och regnar det! Det skulle visst blir en hejdundrande höst-storm nu i helgen – vi får väl se om de har rätt!

Sy-projekten har legat på hög ett tag nu och idag fick jag tummarna loss! Jag gillar verkligen att sy och jag får lite utlopp av min kreativa sida när jag sitter framför symaskinen! Dagens blev i alla fall lite uppläggning av byxor och en ny poncho till M – en cool rosa camoflage-mönstrad en! Tycker den blev riktigt bra! 🙂

006 (2)

Igår kväll var jag på ett skol-möte – de har något som heter FIT (Friends of….M’s skolas namn)(Fånigt namn jag vet!), ungefär som PTA (Parent Teachers Association), där man diskuterar kommande projekt med skolan och vad man ska använda insamlade pengar till. Skolan har många aktiviteter under årets gång för att samla in pengar och de spenderar det bla på ny datorer, nya Interactive Whiteboards (istället för ”svarta tavlan”) i klasssrummen, bollar , hopprep…you name it!

Kommande aktiviteter är bla en liten Julmaknad för barnen och en Quiz Night för föräldrarna (brukar alltid va himla kul). Jag blev helt plötsligt PR ansvarig för ”skol-gruppen” men knåpa lite med brev etc på datorn är ju inte direkt jobbigt!

Nu ser jag fram emot lite Fredags-Mys i soff-hörnan! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s