Jimmy Choo’s!

Imorse kl 9 klickade jag hem ett par Jimmy Choo pumps från H&M – JIMMY CHOO’S!!!!!!!!Och nu är de slut-sålda, kollade precis websiten! Men ett par är mina! 🙂

788guestdesigner_shoes_7

Skulle aldrig kunnat tänka mig att jag skulle kunna äga ett par av detta märket, men är man sko-o-man som jag så kunde jag bara inte motstå! Vi var inne i West End innan idag och handlade lite och där var många många tjejer med Jimmy Choo kassar från H&M – antar att körna har varit långa!!!!! Dagens uppgift var att hitta en vinter-jacka till J och det är inte alltid det lättaste! Men idag gick det faktiskt relativt smärtfritt och vi hittade ne dunjacka på Esprit, som hon faktiskt tyckte om! Så vi slog till direkt!

X21835_067

Ute stormar det nåt enormt och knasiga mannen är på fotboll!!!! ( Mannen har varit på dåligt humör hela dan….så det är bäst att han får avreagera sig lite på fotbollen!) J lämnade vi inne i stan, för hon och några kompisar skulle gå till Covent Garden – jag och M sitter inne i värmen och myser med film och  med tända ljus lite överallt!

Ikväll ska vi ha en gammal kompis här på middag och sen ska vi gå till puben – om vi nu inte blåser bort! 🙂

En reaktion på ”Jimmy Choo’s!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s