TisdagsTema: Accessoarer

Dagens Tisdags Tema är Accessoarer och det har man ju en hel del! Jag är en väsk-o-man, sko-o-man och framför allt smyck-o-man, så här kommer en bild på en av mina smyckes-ställ! 🙂

5 reaktioner på ”TisdagsTema: Accessoarer

  1. Katrin

    Åh, din blogg är helt fantastisk att läsa! Det är glitter och flärd och tunga dagar om vartannat, precis som livet i stort. Lika ledsen som jag blir när jag läser om nära och kära som har det svårt, lika uppiggad blir jag av att se dina fina londonfoton med härliga skyltfönster, inrednings- och matfoton eller som nu ett glittrigt foto av dina juveler!

    Stor stor höstkram från
    Katrin

    P.S Kollar fortfarande v. 8! (ja, jag vet att det är i väl god tid…)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s