I Korta Drag….

J var hemma från skolan igår, kände sig lite krasslig på morronen, så det blev pepparkaks-bak i pyjamasen! (synd bara att jag inte städade upp i köket innan jag tog bilden…:-)

Scouterna var hon tvugnen att gå på (ja, hon var ju inte SÅ sjuk precis…) igår kväll eftersom vi samtidigt skulle bli informerade om Scout-lägret som går av stapeln imorron och GISSA om M är uppspelt…ungen fullkomligen studsar omkring för att ”can’t wait for camp on friday!!!!”

Vi ska köra henne dit imorron kväll och det är hit de ska! Ett specialbyggt ställe bara för scoutläger! Kommer själv ihåg hur mycket jag gillade att åka på scout-läger när jag var yngre!!!! Så idag ska jag märka kläder och packa till henne – som tur är har vi allt utom en ficklampa men det ska snälla pappan köpa idag!

Vi ska hämta henne på söndag eftermiddag efter en äventyrs-fylld helg – de ska skjuta pilbåge och klättra på klättervägg, ha pyjamas-party och gå på upptäcksfärd i mörkret…ledaren sa till igår att ”om de INTE somna innan ni har kommit utanför grindarna, så har det inte varit ett lyckat läger!!!!” Vi får väl se!!! 🙂

En reaktion på ”I Korta Drag….

  1. Skönt att hon inte var supersjuk. Och du jag gillar att du INTE städade upp i köket före fotot! DET gör att man känner sig mer hemma, haha! För här är det alltid stökigt. Mer eller mindre vilket alltid syns på mina foton. Men det är skönt att se att andra inte alltid har det som i möbelkatalogerna där hemma..! 😉
    Kul med camp. Hoppas det blir bra!
    Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s