Läger & St Albans

IgAr kväll körde vi M till hennes första scout-läger!!! Vi hade packat väskan och fixat med sovsäck och kudde och favorit-gose-djuret Pink fick också följa med på lägret! (Och stora-systern J kom också med på ett hörn i bakgrunden!)

Det verkade vara ett jättefint ställe där de skulle bo, deras scoutgrupp skulle bo i en stor ”log-cabin”, alltså stuga med eget kök och ett stort samlingsrum i mitten, som det sen var olika sovrum med vånings-sängar runt. M bara vinkade hej då till oss och gjorde sedan diverse seger-gester när vi gick! 🙂

Vi var inne is tan och jobbade igår också – körde förbi Hyde Park Winter Wonderland, som öppnar idag – ska definitivt åka dit med M en dag sen!

Idag körde jag och maken till St. Albans, som ligger strax utanför London – ibalnd får vi bara små ryck och bestämmer oss för att köra nånstans där vi aldrig har varit innan och idag var det alltså St. Albans tur! Jätte charmig liten stad var det med en stor katedral som vi gick in och tittade i!

Massor av folk gör visst Pilgrims-färder dit för att helga Saint Alban, som var den första Engelska martyren och ligger begravd här!

Fint altare hade de också!

Och mannen min tog sig en välförtjänt paus, iklädd blomster-hatt! 🙂

Nu ska vi köra ut och käka på nåt Indiskt ställe med J och sen ska hon på party ikväll, medans föräldrarna hennes ska inta soffläge!!! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s