Återvändande Soldater

Idag såg jag nåt som jag aldrig har sett förrut – en parad med återvändande soldater! Jag var och jobbade , stack bara ner på High Road’en för att köpa kaffe och hamnade mitt i världens parad! Var de återvände från vet jag inte – Irak eller Afganistan antagligen – men hela gatan kantades av folk med engelska flaggor och alla klappade och tjoade när de marcherade förbi – och det var faktiskt riktigt rörande! Jag är egentligen emot kriget men när man ser en massa unga killar som precis kommit hem helskinnade, då måste man allt va bra kall-hjärtad för att inte bli lite rörd! Det finns ju många som aldrig kommer hem…..(hade tyvärr inte kameran med mig så jag fick låna en bild, men precis så här såg det ut!)

M blev hämtad direkt efter skolan idag – skulle hem till en kompis och sen vidare till en klubb som hon går på, så henne ser man inte röken av förrän vid 8.30-tiden ikväll! Maken ska iväg till en kund ikväll på ett litet fixar-jobb, en Sir är han, så maken måste kalla honom Sir och-sen-hans-namn!!!!! 🙂

KALLT har det helt plötsligt blivit här – tur att vi alla har riktiga vinterkläder inför Sverige-besöket – mindre än en månad nu!!!!! 🙂

En reaktion på ”Återvändande Soldater

  1. Känner som du men det måste vara rörande att vara med och en en parad med tanke på hur starkt så många här känner för soldater, de är verkligen hjältar i många britters ögon. Som svensk (eller vad det nu beror på) ser jag ju annorlunda på det.

    Sitter också och fryser, ÅH dessa kalla hus!

    Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s