Hund-Mys

Dottern J och farmor’s hund låg och mös lite igår kväll…..

Hittade denna bilden från när vi var på Hamleys för nån vecka sen – det nya Cooking Mama Nintendo DS spelet lanserades och Cooking Mama herself var där! 🙂

Idag har jag redan hunnit med att vara nere på M’s skola en stund – de ska ha Julmarknad nästa fredag och vi sorterade lite donationer! Folk får lämna in second hand leksaker och dylikt inför marknaden, så jag coh ett par andra mammor tog tag i det och sorterade ut lite i förväg, vilket kommer att göra det lättare nästa vecka! Ikväll ska jag och mannen min åka och inhandla lite nya saker till Julmarknaden – så vi får väl se vad vi hittar!!! Ideen är att ingenting kostar mer än £1, alltså runt 10 kr, och att barnen kan köpa lite små-julklappar till sina föräldrar och syskon och alla intäckter går sen till skolan! Bra ide! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s