Hatar Hund-Hår!

Finns det nått värre än hund-hår överallt???? (Det finns det ju men ni fattar va??!!!) Och hunden är inte ens vår!!!! Varje gång kära svärmor har varit här med sin vita råtta hund, så får jag gå och försöka dammsuga undan alla de j-vla f-cking vita hundhåren! Och det finns ju precis överallt!!! På alla kläder, i soffan, på kuddar, i sängen, t.o.m i sina trosor har M hittat hundhår (hur de nu har kunnat hamna där!!!) F-n, vad less jag är på det!!!!!! Och när man precis har dammsugat färdigt och ställt undan makapären, så hittar man en miljon hundhår till!!!!! (Nu är jag absolut ingen hund-hatare men vi kommer aldrig att skaffa hund, hur mycket tjejerna än tjatar!)

Svärmor har som sagt åkt hem idag efter att ha varit här sedan i onsdags (f-n, vad trött jag är på henne också)!!! Stormar och regnar gör det ute, så man blir på såå bra humör en sån här dag (speciellt när man är så-där-en-gång-i-månaden-irriterad ändå…!!!) GGGGGRRRRRR!!!!!!

2 reaktioner på ”Hatar Hund-Hår!

  1. Och varje gång jag hör någon som har liknande erfarenhet så blir jag så glad för mina hundar! Jag har en pudelblandning och en pudel och pudlar är iofs kända för att vara lätt hysteriska och skälliga, men en sak säger jag bara…de fäller inte hår…det är helt fantastiskt! Vår ena hund har jag aldrig hittat hår efter (förutom när vi klipper honom då blir det en kasse med hår att bära ut i soptunnan) och den andra fäller lite hår på höst och vår. Då duschar och kammar jag honom en gång och så var den fällningen klar. Visst är jag lyckligt lottad 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s