Dagens Sjukling

Dagens sjukling är inte bara en utan två – M är hemma från skolan, hostig och snuvig och mannen min har MINST svin-influensa (enligt honom själv…han är liksom lite förkyld….) varför är det alltid så att män är alltid så mycket sjukare än oss….kommentarer jag fick imorse var bla ”om du hade haft den här förkylningen hade du legat halv-död i sängen och jag hade nött ut mattan i trappan för att jag hade fått spring upp och ner med saker till dig hela tiden!!!” och ”hade du varit såhär förkyld så hade inte du ens gått upp ur sängen men JAG måste jobba!” (nu var det ju kanske inte 100% på allvar men ändå!!!)

Då spelar det ingen roll att man har varit skitsjuk många hundra gånger men ändå varit upp kl 7 för att få upp ungar och göra matlådor, medans en del andra ligger och drar sig i sängen!!!! (Min man är också för övrigt världens västa hypokondriker, så det är ju en j-vla tur att vi bor nära sjukhuset!!!) 🙂 Till på råga på allt så vill min kära make aldrig ta något som faktiskt kan hjälpa honom!!!

”Men ta lite hostmedicin! Nej det hjälper ändå inte!

”Jag har så ont i huvudet! Jamen ta en Paracetamol då! Nej!”

”Jag har ont i halsen! Men prova det här hals-sprayen! Nej den ser inte bra ut!”

Helt o-hjälplig! (Jag däremot är tvärtom! Ge mig ALLT!!!)

Han får väl sitta där och lida då….och lida av sin egen-diagnoserade svin-influensa! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s