Kallt!

Kallt var det här! Nollgradigt när jag gick upp i morse och det har nog inte gått över 6C idag, så gissa om alla engelskamännen har frusit…(ja, jag tyckte faktiskt att det var lite kallt också…) KOm in i en iskall workshop när jag skulle jobba och ute i korridoren finns världens just nu kallaste toalett!!!!

Har fått vårt tjuv-larm fixat idag efter att det har krånglat lite! Hoppas det funkar ok nu!

M fick ny rosa-leopard-pyjamas idag och så här glad blir man av det!

Maken kände sig lite krasslig ikväll, så han skippade t.o.m att gå på fotboll och då måste han verkligen inte känna sig bra! Och så gick de och vann till på köpet! 🙂

Nu börjar det ju dra ihop sig till jul och allting och man kan se framför sig när skolan slutar näst nästa vecka – men innan dess ska det hinnas med julmarknad, disco och julfester, och jag och maken ska på den Årliga Firmafesten som i år går av stapeln i Syon Park, precis runt hörnan från oss. Temat på partyt i år är Moonlit in Marrakech och man kan läsa mer om partyt här!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s