Tyst Hus

Tyst är det i huset (förutom TV’s tjatter) och alla sover nog (tror jag) fastän timman inte är så sen! Känner mig lite hype’ad och speed’ad efter en mega-rush runt stora Super-market’en men en lite gnällig man i hasorna. (Ibland kan han liksom inte fatta att man inte kan göra en hel måltid av en burk tomater och lite potatis , utan man måsta faktiskt ha FLER ingredienser också!) Gissa vem det är som står för mat-planeringen i det här huset??? 🙂

Så nu sitter jag här och försöker lugna ner mig med ett glad vin och ett par choklad bitar…det ska nog gå bra till slut! 🙂

Det blir nog ännu en sjuk-hemma-dag för M imorron, hon hostade ganska bra nu på kvällen. Lite mer jul-pynt satte vi upp idag i alla fall och spelade Lego-spel , som hon fick när hon fyllde år och jag var lite ut-tråkad så jag satte igång att baka kanel-bullar, som vi kan mumsa på imorron!

Ser fram emot helgen, då vi (förhoppningsvis) ska gå på puben och fira två kompisar till oss som fyller år (om nu maken känner sig bättre!)

Nej, nu ska jag har mig lite mer Vino……:-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s