Insane Jul Marknad

M har varit hemma idag också ( hostan är mycket bättre nu) men vi ändå tvugna att gå in till skolan i eftermiddags, eftersom jag hade lovat att jag skulle hjälpa till på Jul Marknaden, som gick av stapeln idag!

Man kan egentligen inte beskriva hur det går till på dessa tillställningarna, det bästa ordet för det är dock INSANE!!!!! Man kan tro att ungarna aldrig har sett leksaker eller böcker eller ljus eller klistermärken eller kalendrar förut! De blir helt vilda!!!! De fick lov att ta med sig max £4 (ca 50 kr) och allt säljs väldigt billigt – M tyckte det var kul att kolla på marknade fastän hon var sjuk! (Det var lätt att hitta henne i alla fall eftersom hon hade rosa tröja på sig och alla andra skoluniform!)

Maken mår också bättre och är framför allt på bättre humör!!!! Han har sista intensiva jobbe-dan idag och sen ska han börja trappa ner inför jul, är det tänkt! han ska iväg och leverera två saker nu ikväll och sen ska vi ”in till stan” på måndag och leverera mer!

Nästa alla julklapparna är i alla fall inköpta och julkorten skrivna!!! Bring on the Jul!!!!! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s