Segt!!!

Segt var det här!!!!! Idag har allting känts segt och vi har inte gjort en vettig sak på hela dan! Haft lite sov-morron, kollat på film, spelat Wii, kollat på missade tv-program på nätet……M har haft en pyjamas dag och stackars maken har jobbat!!!

Vi tog oss en sväng nerom puben igår kväll efter mannen min var färdigt med leveranserna och det blev lite senare än vi hade tänkt oss, så man har varit lite trött i mössan idag! 🙂 Det blir faktiskt puben ikväll också – två vänner till oss firar sin födelsdag ihop, så vi får väl gå ner dit en stund lite senare. Och nästa helg är det makens tur att fira sin födelsedag!!! Också då med ett pub-besök – vi skulle egentligen haft fest – men sen tog vi beslutet att INTE ha det och tog det lättare alternativet att träffas på puben istället!

Presenterna är redan avklarade : en års-prenumeration på National Geographic tidningen, season 3 av makens favorit-serie på tv Benidorm och Stieg Larsson’s tredje bok ”The girl who kicked the hornets nest” (konstig översättning!!!) på engelska. Han fyller år på Lucia-dan och sen ska man ju ha julklapp till honom också! Men det har jag också redan fixat!!!!! 🙂

Shit, vad effektiv man är…..men idag är det allmänt segt!!!! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s