Brev Till Tomten

M skrev brev till tomten ikväll, som hon satte vid öppna spisen ”för brevet försvann ju upp i skorstenen förra året!!” Hon tror fortfarande halvt om halvt på tomten….(på första delen av brevet står det ” Dear Santa, I’ve been a really good girl and I would quite like……”

Visst smälter det ett mamma-hjärta! 🙂

P.S Den själv-diagnosterade-svin-influensan är tillbaka – för det KAN ju bara inte va en vanlig förkylning. Säger maken. För han är ju så HIMLA sjuk. Frun tänker för sig själv att det är ju bara en vanlig förkylning….men det är ju inget man skojar om. Antagligen! 😉

En reaktion på ”Brev Till Tomten

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s