Årets Pepparkaks-Hus

Projektet ett par kvällar nu har varit att sätta ihop det årliga Peppparkaks-huset – varje år svär jag över det smälta sockret som blir så varmt, så varmt & att huset alltid är lite knepigt att sätta ihop….men det blev hus av det till slut även i år!

Just nu har jag Twilight ut-pysandes ur båda öronen – jag såg den första Twiligt filmen igår kväll och spädde på med lite New Moon i eftermiddags! Och jag kan nästan förstå allas fascination över Rob Pattinson (den lokala London grabben!) – här är folk helt galna över den lite slufsiga – skrynkliga – otvättade Mr Pattinson – han är riktigt typiskt engelsk-över-mellan-klass-kille-som-ser-ut-som-en-tramp typ!

Huset är tyst just nu eftersom M är hos en kompis, kallt är det ute, maken har lite ålders-noja (som han alltid brukar få när hans födelsedag börjar närma sig) och ”mjölkar” fortfarande hans förkylning (gäsp!).

Ikväll blir det party, party, party när vi är ett gäng på 20 pers som ska roa oss tillsammans med ett antal hundra andra människor på ” Moonlit in Marakesh” – vi brukar aldrig gå på ”firma-fester” annars, så även om denna inte är billig, så ska det bli kul att riktigt klä upp sig för en gång skull! Och fem rätters middag får man ju också!!! Och det enda nya som jag behövde köpa var strump-byxor….jag har alltid lite ”finare-kläder-om-man-nu-skulle-bli-bjuden-på-fest” kläder i garderoben, som jag nu få damma av.

Hög-klackat kan jag inte gå i ändå men jag har ett par skit-läckra svarta med ”tax-klack” (heter det så???) och nitar på! Håret kan jag ju inte göra speciellt mycket med eftersom jag har kort hår, men jag köpte faktiskt ett diadem med rosett och lite små fjädrar, som jag nog tänkte använda!

So party on!!!!! 🙂   Och HEJA CALLE IKVÄLL!!!!!

2 reaktioner på ”Årets Pepparkaks-Hus

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s