Födelsedag & Disco

Makens födelsdag igår gick i lat-hetens tecken, han tog sig en sovmorron ända fram till lunch (nästan!). Lördags-kvällens firande blev riktigt trevligt och även denna kvällen blev det sent i säng!!!!

Ikväll vardet det Årliga Skol-Discot och det är ju naturligtvis en stor tillställning för de små!!!! Kläder valdes med stor omsorg, glow-stick armband gjordes, glittrig ögonskugga sattes på och håret skulle ju helt klart sprayas rosa!!

M och Ava
Hibaaq, Hokulani, M och Ava.

En del av små-tjejerna såg ut som de skulle på bal istället för skol-disco!!!

Kan inte fatta att det bara är en vecka tills vi åker till de kalla nordliga breddgraderna – jul listor skrivs (och en hel del andra listor också!) , de sista juldrinkarna planeras in, de sista julklapparna ska köpas…..M ska få lite småsaker här och sen ska hon få som sin julklapp att gå in på Faetter BR hemma i Kstad och få välja precis vad hon vill!!! Till dottern J har vi köpt knall-rosa Crocs och cd’s med Britney Spears och Alexandra Burke och massor med tighta rosa kläder och korta kjolar….(nej, inte på riktigt men hon läser bloggen så det kan jag ju inte säga!!! Ha ha J!!!!) Förra året hade jag skrivit att de skulle få ett Wii och det hade hon läst innan jul , så det blev ju ingen direkt överraskning precis!!! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s