Kyligt!

Bakat 36 Muffins + dekorerat dem, 2 maskiner tvätt, klippt håret, städat, strukit en stor hög tvätt…har jag hunnit med idag – tror banne mig att jag har gjort mig förtjänt av ett glas vin ikväll!! 🙂

Muffin’sarna är till Klass-Julfesten imorron för M. Sen ska de även ha Julfest på scouterna imorron kväll, så det blir en riktig Party Dag!

Kallt  är det här och engelsk-männen bävar – de har t.o.m förutspått att det kan bli snö senare i veckan! Idag har det bara varit ett par grader varmt och det blir nog minus grader inatt! Vi är ju rustade med bra varma kläder och stövlar men man tycker synd om alla barn som går omkring och ser frusna ut i sina flimsiga jackor och låg-skor. Det är bara att konstatera IGEN – engelskmännen vet inte hur man ska klä sig!!! Med undantag för min man då, som har jackor för alla möjliga väderlekar – oftast i alla möjliga nyanser av beige!

En ny familje-medlem har kommit till världen idag, makens’s kunsin och hans fru har fått en dotter som ska heta Morgan! Grattis Grattis!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s