Snö!

Dra på trissor – det har faktiskt Snöat här idag! Mesta delen av eftermiddan’ har det snöat men det är inte tillräckligt kallt för att det ska ligga kvar men ändå! Det hör ju till ovanligheerna att det snöar här! Nu får det gärna snöa lite mer – jag köpte ju faktiskt en pulka till M när det var riktigt med snö här i februari!!!

Kallt har det varit i alla fall, minus 2 imorse när jag lyckades dra mig ut sängen, fast det var så mörkt, så mörkt! Sista dagen för J i skolan idag och de hade spelat upp en teater föreställning (Pantomime, för er som vet vad det är!) idag för ett äldreboende i närheten av skolan. De hade varit och hämtat de gamla och kört dem i sina rullstolar till skolan och sen kört dem tillbaka efteråt. Så imorron kan stora tjejen sssoooovvvvaaaa så länge hon vill! 🙂

Idag har lill-tjejen haft julfest i skolan och imorron slutar de tidigt och sen är det JUL LOV!!!! Jag och maken ska till Westfield och handla de sista julklapparna imorron förmiddag, sen får det va slut med julhandlandet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s