Snöstorm!

Riktig snöstorm var det här igår kväll! Men tyvärr så blev det inte så mycket snö som låg kvar just precis här i alla fall, men andra delar av London hade visst fått mer snö! M var i alla fall utan med sin far imorse och kastade lite snöbollar!

Gårdagen innehöll för övrigt lite julklapps-handel på Westfield, vi stack dit direkt efter M hade gått till skolan på morron, så det var faktiskt ganska lugnt när vi kom dit, men när vi körde hem strax efter lunchtid, så började det bli mycket folk! Vi fick i alla fall gjort vad vi skulle och nu ska jag hålla jul!

Julklapparna ligger nu under granen och vi ska fira Engelsk jul på söndag med hela tjocka släkten, 12 pers blir vi till söndag lunch, och sen kör vi lite tidigt julklapps-öppning! Undra om tomten tycker jag har varit snäll………:-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s