I Svea Rike

Hej Svejs! Idag kommer ju bloggen fran Sverige!!!!

Resan igar gick bra, det blev en laaang dag som vanligt men vi har ju vanan inne! Taxin kom och hamtade oss kl 7.30 pa morronen, vi holl tummarna for att palnet skulle ga eftersom det hade snoat i London dagen innan och manga av flygpatserna var stangda pga vadret men gamla hederliga Heatrow gjorde oss inte besvikna! Plnet var lite forenat men landade anda i tid!

I kon for att kopa biljetter till taget, traffade jag en annan Englands-svenska Ulrika, som jag har kant i en herrans manga ar med har inte sett henne pa ett tag, sa det var kul att catcha upp lite! De stannade pa taget tills Malmo central, dar de gick av for att hyra bil och sen ta sig vidare till Klippan.

Glada blev vi allihopa over all sno i Skane Land! Tur att vi har riktiga vinterjackor allihopa!

Mindre glada nyheter igar var att min svagerska, for andra julen i rad, ligger pa sjukhuset med Bukhinne-inflammation, blodforgiftning OCH lunginflammation! Forra aret over jul hade hon en likande sjukdom och tyvarr ser det ut som hon kommer att tillbringa en andra jul i sjukhus-sangen! Vi haller alla tummarna for att hon ska bli battre snart!

Till pa raga pa allt, sa dog makens morbrors svarmor igar ocksa, sa morbrodern och hans fru ska spendera ett par dar i vart hus medans vi ar borta! Vi visste ju inte att de skulle komma sa hus-alarmet var ju pa, varmen nedskruvad till minimum, kylskapet satt pa ”holiday-mode”, timers satta pa alla lampor och inte sa mycket som en gnutta mjolk i kylskapet! Men de reder sig nog!

Idag har vi varit och hyrt bil, kakat lunch pa museet, tagit oss en tur pa stan , kopt ett par julklappar och vaccinerat oss mot svin-influensan! Sa nu grymtar vi ikapp har hemma! 🙂 Ar otroligt stolt over dottern J som INTE ville ta sprutan men gjorde det anda…och det var ju inte sa farligt som hon hade trott! Well Done J!!! 🙂 Lilla-systern grat for det gjorde ju ONT men vi hade mutat henne med att hon skulle fa en ny Top Model bok om hon var ”brave”, sa gissa vilka det var som snallt fick ga till Faetter BR efter besoket hos sjuksystern??? 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s