Inget Kul….

Just nu tycker jag faktiskt inte det ar kul alls att va i ”hemma”…..svagerksan ar dodsjuk och liggger fortfarande pa sjukhuset i allvarligt tillstand med febertoppar och ar allmant valdigt daligt och svag. Man kanner sig sa hjalplos!

Trangt ar det i lagenheten med 6 pers och det finns inget rum for nagot privat precis! Nyfiken mor som jag har ska ha redan pa precis allt, hon och far’en min sma-gnabbas hela tiden och ar allmant irriterade , mycket pga av den nagot stressfulla och ovissa situationen vi alla beginner oss i just nu!

Idag skulle vi gatt pa bio men det var slutsalt, sa det blev Burgerking och Andys Lekland istallet! I tre timmar satt jag och maken pa Andy’s men med god konversation och varm god chokladmjolk gick det ganska snabbt anda! Tjejerna hade det kul i alla fall!

Sa ingen shopping blev det for oss idag som vi hade tankt!!! 😦

2 reaktioner på ”Inget Kul….

  1. oj! Vad hemskt med din svägerska. Hoppas verkligen att hon blir bra!!!! Förstår om ni är oroliga. nte roligt att bo så trångt heller. överhuvudtaget jobbig att bo länge hos andra tycker jag själv.
    Hoppas att er fortsatta Sverigevistelse kommer att kännas bättre och framfröallt att din svägerska blir frisk.
    Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s