Malmo

Igar korde vi till Malmo for lite shopping och for att halsa pa min kara van Katrin och hennes lilla familj!

Vi borjade med en runda pa nya Entre i Malmo – kul shopping center med engelska butiken Next!!!! God Thai mat at vi till lunch pa deras mat-vaning med utsikt ut over delar av hamnen med stoora batar!!!

Maken ville hitta ett spaciellt Antikvaritet, dar han hande sett pa Internet att de hade en spaciell bok om Miro afficher, och mot all formodan hittade vi faktiskt affaren (aven om maken hade glomt kartan!) och tamejsjutton hade de aven boken!!!! Sa det var en glad liten make som sen gick och shoppade lite i Malmo!!! Klassikerna Bolagret, Lagerhaus, Granit, Gunilla Sjoden och Designtorget fick sig en visit, innan vi gick upp till min kara van Katrin. Alltid lika kul att ses men som vanligt short but sweet!!! Deras gull-unge Heidi charmade oss alla!!! Goda pizzor fran V.E.S.P.A blev det till middag – why change a winning concept, som Katrin sa!

Idag kom vi inte igang forran mer an halva dan hade gatt, vi klattrade all pa vaggarna lite och langtade efter lite frisk luft, sa vi korde ner till Faraback och gick en runda pa standen – kallt men jatteskont! Rosiga och frusna kinder fick vi allihopa! 🙂

Eftermiddags fikat intogs pa ett litet fik i Ahus, efter ett besok pa Carlsson Interior & Design, tjejen som driver butiken och web butiken skriver ocksa bloggen CarlssonKarlsson och jag ville ga in och halsa pa i butiken eftersom jag aven foljer bloggen, sa det var faktiskt kul! 🙂

Nu ligger maken och snusar sott men forhoppningsvis har han lite energi sen for att ga ut och ta en drink pa stan lite senare!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s