Ar-tiondes Sista…

Ar-tiondes sista inlagg blir detta! -10,5C ute och vi har precis pangat lite rakter ute, M kommer inte att klara att va uppe tills midnatt, sa vi tog rakterna nu istallet!!!

Vi tog en lite tur ute i det kalla vadret idag, vi var ute och gick PA sjon Immeln…den var helt frusen och M tyckde det var sa kul att ga lite pa isen! Det sag ut som ett magiskt landskap vid sjon, massor av frost och faktiskt lite sno, kallt var det som attan och maken gick omkring UTAN vantar – typsik engelsk man!!!! Men han fick lana mina Lovika vantar…..Vanga-backen hade sina sno-kanoner igang och M tyckte det var kul att kanna pa ”fake-snow” !!! Synd att vi inte hade pulkan med oss ut!!! Ivo-sjon var inte riktigt frusen men var vacker anda!

Nu har vi festat pa Kina-mat och atit tarta!!! Sa resten av kvallen blir nog lugn som vanligt, vi ar inga riktiga Nyars-firare precis!!!

2009 blev ett bra ar for oss. Foretagets framtid var lite osakert i borjan av aret i ock med ”The Recession” men det blev battre och visade sig senare bli det basta aret nagonsin for makens firma!Vi blev av med en medarbetare men jag borjade jobba mer!

Vi har rest lite – Sverige 3 ggr och en tur till Mallorca blev det ocksa! Lite sma-helger ivag blev det ocksa!

Vi har fatt va friska forutom de vanliga forkylningarna och svin-flunsan har vi ocksa lyckats undvika!

Renoveringen av huset har gatt framat, sakta men sakert, och vi trivs som fisken i vattnet! Nu ser vi fram emot att installera ett nytt badrum inom snar framtid, fa en ny ytterdorr isatt (som faktiskt redan finns pa makens jobb!)fixa till tradgarden till varen och kanske t.o.m mala om huset!

Vad resten av aret innebar for Familjen S far vi val vanta och se!!! Kanske blir det en lang-resa detta aret?? Vi planerar och hoppas kunna spara lite pengar, vi har drommar och forhoppningar infor det nya aret, kanske blir det en jul pa varmare breddgrader nasta ar???!!! Det har jag alltid velat gora!

Bloggen kommer att frodas och jag gillar att skriva den, det ar som en mental avkoppling for mig och jag gillar att kunna skriva av mig lite. Kanske nagon har nagra ideer om vad jag kan skriva om??? Lite London-rese-tips kanske??? Om det ar nan som vill ha det kan ni val hojta till!!!!

Until ”next year” my friends, I wish you all the happiness in the world for the coming year, may you live long and prosper!!! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s