Arets Forsta…..

Arets forsta dag har varit kall har nere i Skane-land! Vi tog oss en eftermiddags-promenad nere i skogen vid mor och fars torp, kallt men ganska skont!!!!

M lyckades faktiskt halla sig uppe tills efter midnatt igar, forsta gangen nagonsin, och hon tyckte det var saaaa kul! Vackra rakter tittade vi pa, och vi hade bra utsikt fran foraldrarnas lagenhet pa 3e vaningen! Jag och maken hade egentligen tankt ta os en promenad upp till stan efter midnatt men vi var bada tva lite trotta och det var ju sa forbaskat kallt! Sa vi stannade inne och tittade pa tv istallet…vilka party-prissar vi ar, va!!!

Vi ser alla lite fram emot att aka hem nu men det ar ju alltid med lite vemod man lamna hemlandet bakom sig. Denna resan har varit bade kul och inte sa kul – kul att traffa en del kompisar (men som vanligt onskar man att det var mycket mer man sags), inte sa kul med alla sjukdomar i familjen, svagerskan som fortfarande ligger pa sjukhuset och nu brorsdottern som har halsfluss och inte mar nagot vidare, och all frustration osv att man skulle vilja hjalpa till mer men inte riktigt kan, man skulle vilja ge rad men ibland maste man ju lata folk reda ut saker pa sitt eget satt och man vill inte lagga sig i.

Det ska bli skont att komma hem till lite mer plats och sova i min egen sang!!! Men redan dan efter vi kommer hem kommer makens morbror och moster, som ska stanna i ett par natter, och pa osndag ska vi ga pa begravning av mosterns mamma – ingen kul start pa det nya aret men vi kande inte henne sa val utan vi gar mest utav respekt. Tjejerna ska inte folja med utan det blir bara jag och maken.

Ikvalls ska jag och mannen min ga och titta pa den nya Sherlock Holmes filmen, och kanske ta en ol efterat…om det nu ar oppet nagonstans!!!! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s