Sista Dan’

Sista dagen hemma i Svea Rike for denna gangen – ser fram emot att inte behova se ut som en Michellin gubbe med min stora The North Face dun-parka!!!! Men jag har varit glad over den under denna resan och den har fatt visa vad den duger till!!!! Och jag har faktiskt inte frusit en endaste gang!!!

Vi tog oss en sista svang runt stan idag med lunch pa Domus (min man gillar namligen Domus restaurangen…), kopte lite sista-minuten-saker och gick och strosade!

Nu ar allt packat i alla fall och vi har tittat pa Harry Potter och jag ska forsoka att lagga min inte alltfor sent idag – det blir en laaaang dag imorron! Men tagbiljetterna ar bokade och hamtade, vi ar inbokade och har valt platser pa flyget – ser fram emot en Starbucks pa Kastrup imorron!!! 🙂

2 reaktioner på ”Sista Dan’

  1. Hälsa London så gott och säg att jag kommer så småningom igen! Har förstått att ni varit på ”hembesök” i östra delen av vårt landskap men även nere i sydväst. Tog ni en tur i Malmöhjulet, tro? Fast London Eye är så mycket mera spektakulärt, förstås!
    Det är ovanligt bistert i Skåne men det passar ju till säsongen! Hoppas ni minns julen med välbehag när ni är tillbaka i UK! Man ska ta lagom bitar av släkten!

  2. Cia

    Hej!
    Vemodigt att ni redan åker hem och att vi inte hann ses mer!!! Vi kom hem ikväll, hade en mkt trevlig och god nyårsafton uppe i Foxlanding. Det var jätteroligt att ni kom och att ni hade ert minsta yrväder med er. Hälsa familjen, förstår att ni njuter av att komma hem. Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s