Resan Hem

I -13C och strålande solsken promenerade jag och maken till tågstationen imorse. När vi kom dit efter ca 10 min , hade jag knappt någon känsel i min haka och vi konstaterade att det var ganska KALLT!

Skön resa i 1 Klass på öresundståget med vackra vyer över det frusna Skånska landskapet. Hade god tid på oss på Kastrup, incheckningen gick jättefort, blev lite irriterad över folk som trängde sig förbi hela kön till ”väsk-röntgen”, käkade inte så god lunch på flygplatsen men dock en god Caramel Frappochino!!! Kollade runt lite i tax-free’en men det är ju faktiskt inte så billigt!

Kom hem till ett iskallt hus, hade satt värmen på minimum men det har varit rätt så kallt här, så termometern visade +6 inomhus. Håller som bäst på att värma upp huset men det går långsamt eftersom det är minusgrader utomhus nu! M gick till sängs med varmaste pyjamasen på, en fleece pläd, vanliga täcket + ett extra täcke ovanpå, antar att vi kommer att göra samma sak när vi går och lägger oss!

KOm hem till riktig jul-käsla med alla dekorationer och julgranen men nu är jag dukitgt trött på julen, så imorron ska den städas ut! Och ser fram emot att ta tag i huset och ta tag i allt med nya krafter och att städa ordentligt och att komma i ordning efter semestern, slänga saker och börja om på nytt.

It’s nice to be home!!!

Imorron är den första dagen i resten av våra liv! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s