Snökaos & Begravning

Idag har det snöat nästan hela dan – vilket är väldigt ovanligt här i England! Snökaos i stora delar av landet, mer snö ska det bli och kallare! Men ungarna tyckte det var kul idag i alla fall! Såhär har det sett ut hos oss idag! (jag vet att i svenska mått mätt så är det ingenting men för oss är det ganska exciting!!!)

Idag har vi även varit på begravning – makens mosters mamma, vi hade inte sett henne på länge men det var ju sorgligt ändå! Vi köpte fina blommor och begravningen var kort men fin. Efteråt gick vi och åt en lååång lunch på Ask Pizza & Pasta – det är inte ofta man äter en tre-rätters lunch inte…men gott var det! 🙂

Undrar om det blir skola eller inte imorron…många skolor är stängda !!!!

2 reaktioner på ”Snökaos & Begravning

 1. Katrin

  Hej du underbara C!

  Gott nytt 2010! Hoppas att vi snart kan komma och hälsa på er i år.

  Välkomna tillbaka igen! Var julklappen hel?

  Många kramar från en snuvig Katrin

 2. Cia

  Hej!
  Mysigt med snö! Vi har fått mkt snö här också och det är så fint. C har varit och åkt pulka med barnen i Kivik idag så att jag har fått plugga i lugn och ro, skööönt men tentaångesten kommer mer för varje dag. Hälsa, kram.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s