Hemma-Dag

Idag blev det en hemma-dag för hela gänget (utan pappan då som var tvungnen att jobba). Han slirade till jobbet i bilen eftersom vår gata just nu ser ut som en is-bana! Ett par centimeter snö har vi och det har varit minus grader hela dan, igår var det kram-snö men idag när jag och M skulle göra en snö-lykta, var den så torr att man inte ens kunde krama den! J’s skola var stängd (ja, gymnasiet i alla fall) och M mådde lite dåligt i morse (snö-sjuka 🙂 ), så båda tjejern har varit hemma och myst idag!

Om ni vill läsa lite om snö-kaoset här i England, kan ni läsa om det HÄR !

En reaktion på ”Hemma-Dag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s