Is-Bana

Trottoarerna på vår gata ser ut som värsta is-banorna!!! Var ute och gick en runda i förmiddags och halkade runt ordentligt – inte undra på att folk inte går ut! Saltar gör ju folk inte speciellt mycket här! De s ger att detta är den värsta vintern på 30 år! Och det ska snöa mer i helgen säger dom!

1/3 av skolorna i England är stängda, tågen går inte som de ska och flygplatser är stängda, massor med folk har fått spendera nätterna på Gatwick.

Dessa engelsk- män vet inte hur man ska hantera en riktigt vinter! 🙂

2 reaktioner på ”Is-Bana

  1. Har just varit några dagar i Stockholm där det var tjock IS med litet snö över på alla trottoarer! Rena ättestupan överallt! Jag kan minnas att det varit så i just Stockholm alla gånger jag varit där när det varit snövinter. Fint röjt för bilarna, ingen röjning alls för fotgängare! Inte ens på trappor in till affärer och museer var det ordentligt skottat.
    Jo, utanför EN affär var det röjt: Åhléns på Klarabergsgatan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s