Pulka-Åkning

För stackare Rännstens-ungar/människor som oss är det ju kul med all den här snön, som tur var köpte jag en pulka till M förra året när det var snö här, men snön smälte bort innan hon hann använda den…..men idag åkte vi till Richmond Park och åkte pulka! Vi undvek de största backarna, eftersom halva London brukar åka dit, men vi hittade ett par mindre som passade bättre till M – oavancerad pulka-åkare som hon är!!! 🙂

Ett vintrigt Richmond Park
Mannen min redo för en Polar-expedition!
Det gick fort nerför backen!!!
...men sen ramlade man ju av också!
Sen fanns ju pappa till hands att dra upp pulkan igen!

Vi träffade på snowboard-åkare och glada mammor och pappor bärandes på stora brickor, sop-pås inlindad papp och plexi-glad skivor – man tager vad man haver i detta landet – allt som man möjligtvis kan åka ner en backe på – just nu finns det nog inte en pulka att få tag på for love nor money här i detta engelska landet! 🙂  Vi såg t.o.m en kille som flög en sån där ”jätte-flygande-drake” och snowboardade efter!

En himla tur att vi tog med oss M’s täckbyxor med oss hem från Sverige, för de har hon ju fått användning av nu! God lunch åt vi sedan efter den långa turen i snön, på ett sött litet cafe vid parkeringen i parken. Vi hämtade M’s kompis Eadie på vägen hem, eftersom hon ska sova över i kväll. Nu sitter de glada och nöjda i soffan med en skål popcorn och kollar på The Simpson Movie. Maken ska på puben och jag ska softa i soffan ikväll – ser ut att bli en bra lördags-kväll! 🙂

En reaktion på ”Pulka-Åkning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s