Frustrerad!

Idag har jag haft en såndär frustrerad eftermiddag – jag vet egentligen inte vad jag är frustrerad PÅ men kände att jag helst av allt bara skulle vilja ställa mig rakt upp och ner och skrika!

Men lite frustrerad var jag på maken – som dyrt och heligt LOVADE att han skulle sätta upp de där hyllorna i gästrummet i helgen…men igår var han för trött…och IDAG var han för trött…det brukar va sådär i det här huset…jag frågar och frågar och frågar och frågar snällt och vänligt och sen när jag frågar igen så ”gnäller och tjatar jag” osv osv…jag vill bara att saker och ting ska blir GJORDA någongång!!!! Så nu ska jag sluta fråga….

Lite frustrerad blev jag också på att det alltid ligger femti-elva småsaker på borden överallt, fastän jag går och plockar undan varje dag, M har en tendens att samla på små och o-användbara saker hela tiden och till slut så får jag bara ett bryt och skäller lite på henne och slänger en hel hög med saker i soptunnan!!! Hon är ju faktiskt så gammal nu så hon kan också hjälpa till att hålla redan på sin egna saker! Grrrrrr!!!!

Stora tjejen J är ute och äter på Ed’s Diner inne vid Piccadilly Circus ikväll – vi har ju födelsedag här i huset imorron……:-)

En reaktion på ”Frustrerad!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s