Grattis Älskade Barn

Min älskade största tjej fyller 17 år idag – kan inte fatta att hon har blivit så vuxen! ! 17 år och med världen alla stora äventyr framför sig! Hon är så vacker och så duktig och så smart och jag är sååå stolt över henne – hon är min lilla bundsförvant när pappan i huset är sur och trilsk! Grattis min älskade unge! 🙂

Idag har det varit grått och trist och kallt och tö-väder, jag har jobbat lite idag för första gången på minst 3 veckor- studion var så kall att det blev ”rök” varje gång man andades- jag behöll dun-jackan på när jag jobbade och hade jag inte skubbat saker i vatten, hade jag minsann haft vantar på mig också! Bbbrrrrrr!!!!

2 reaktioner på ”Grattis Älskade Barn

  1. Cia

    GRATTIS TILL JULIA!!!
    Minns dagen då hon föddes…
    Paket får lov att komma senare (förlåt jag befinner mig i tentaperiod och har lite plats för annat i huvudet just nu)!
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s